17 Nisan 2012 Salı

Yaz aşklarımm!!!


   Özledimm... Botlardan da ayağımı vuran ayakkabılardan da çok sıkıldım.Sıcağı sevmediğim için yazın tek sevdiğim tarafı açık ayakkabılarımı giyebilmektir.Enteresan biriyim galiba...

   Geçen yaz hiç ayağımdan çıkarmadığım ve hastalık derecesinde koleksiyon yapma isteği uyandıran terliklerim Birkenstock'larımmm!!! Favori modelim Gizeh. Ay şu renginden de alıyım, hadi bu rengi de süper diye aldığım terliklerime ( Allah izin verirde yağmurlar biter biraz daha yaz moduna girersek.. ) bakalım bu sezon hangi renkler eklenecek. Kavuşmaya sabırsızlanıyorum. YAlnız sakın piyasadaki ve sitelerdeki çakmalarına aldanmayın, aynı kalitede olmayabilirler.. Mümkünse bir sinemaya gittiğinizde beş dakikanızı ayırıp Kanyon'daki mağazasına uğrayın.Mutlaka başka yerlerde de orjinal ürünleri satılıyordur.
   Hmm bu arada bir diğer süper rahat terlik keşfim de New Balance mağazaarında satılan Fitflop terlikler.Ayağınızda var mı yok mu anlamıyorsunuz.Benim gibi ayağını herşey vuran biri böyle söylüyorsa bu terlik gerçekten rahat demektir :) Tipi pek şık olmadığından her zaman giyemiyorum ama onunla kilometrelerce yürüyebilirsiniz.Laf aramızda aynı zamanda sıkılaştırma ve duruşu düzeltme gibi özellikleri var ;)

İyi alışverişler...













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder